Tiedättekö ne tapaamiset tai juhlat, joissa haluaa olla arkea huolitellumpi, mutta näyttää silti vaivattomalta ja luonnolliselta? Minulle tällaisia ovat kahvittelut sukulaisten luona, esimerkiksi näin isänpäivän kunniaksi. Päivässä on siis jotain ekstraa, koitetaan pukeutua siististi, mutta välttää suurempia juhlallisuuksia.

Tällaisina päivinä kiinnitän meikkipohjaan erityistä huomiota. Huolehdin kosteutuksesta ja piilotan tummat silmänalukset, pyrin avartamaan katsetta ja sipaisen huuliin luonnollisen sävyistä huulipunaa. Oikeasti kyseessä ei ole kuin tavallisen arkimeikin nostamisesta "to the next level" ja välttää arkiaamujen kiirettä


Meikkituotteet näytti tänään tältä:

Silmänalukset - Lily Lolon korjausväri sävy Peepo + peiteväri Barely Beige*
Punoitukset - Lily Lolon peiteväri Barely Beige*
Pohja - Flow kosmetiikan mineraalipuuteri Porcelain
Posket - Uoga uogan Peachy*

Kulmakarvat - Lily Lolon kulmaväripaletti Medium + Lumenen sävyttävä kulmakarvageeli

Liikuvat luomet - Lily Lolon peiteväri Barely Beige*
Kevyt varjostus - Organiqs Dusty Brown*
Rajaukset - Benecos kajaali black
Alaluomet - Benecos kajaali white (luonnossa enemmänkin nude)
Ripset - Benecos Multi-effect ripsiväri

Huulet - Laveran huulipuna Coral Divine
   
 


Aika supersimppeliä siis, mutta huolellisuudella pääseekin usein pidemmälle, kuin armottomalla meikkiarsenaalilla. Silmänaluksille voisi vallan mainiosti riittää pelkkä peiteaine (sävy Blondie sopii useimmiten suomalaiselle vaalealle iholle), mutta tällaisina äiti on hyvin väsynyt -päivinä (tai kausina) tuo kellertävä Peepo lisäbuustia tummuuden peittämiseen. Eikä sitä tarvitse kuin ihan pikkipikkiriikkisen.

Mutta huulet! En ennen oikein ymmärtänyt miksi huuliin pitäisi laittaa jotain hyvin läheltä huulten omaa sävyä. Tuo Ruohonjuuresta heräteostoksena mukaan nappaamani Coral Divine on kuitenkin aika ihana, sillä luonnollinenkin huulipuna saa huulet näyttämään täyteläisemmiltä ja meikin mielenkiintoisammalta. Tämä Coral Divine -sävy on aavistuksen korallinen ja lämmin, ja sopii siksi hyvin Uoga uogan persikkaisen poskipunan kaveriksi. Tästä näyttävämpi korallinen Coral Flash -sävy on ylivoimainen huulipunalempparini. Sen sävy ei oikein pääse edukseen tuossa linkin takaisessa näytekuvassa, mutta eiköhän saada siitäkin pian kuvaa blogiin ;)


Mitä mieltä te olette tällaisesta lookista?

- Ann-Christine -

Postaus sisältää mainoslinkkejä.
*saatu