SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Mineraaliposkipunan lumoissa


Sain vastikään Biodellyltä testiin liettualaisen Uoga uogan tuotteita, jotka vasta ilmestyivät Biodellyn valikoimiin. Marja marjaa tarkoittavan Uoga uogan takana piilee kaksi liettualaista äitiä, jotka aloittivat toiminnan valmistamalla tuotteita itselleen ja perheilleen, käyttäen puhtaita luonnon ainesosia. Uoga uogan kosmetiikkatuotteet valmistetaan edelleen pienissä erissä käsin Liettuassa, mikä on varsin ihailtavaa!

Sain itse testiin sarjan mineraalimeikkipuuterin, mineraaliposkipunan ja peitevoiteen. Kaksi muuta olivat ihan päteviä nekin, mineraalipuuteri aavistuksen turhan kimaltava omaan makuuni ja peiteainetta kannattaa lämmitellä hetken sormilla levittyvyyden parantamiseksi, mutta sävyiltään olivat oikein sopivia tällaiselle pohjoismaiselle vaalealle iholle. Jos joku teistä innostuu kokeilemaan mineraalimeikkipuuteria, saa Uoga uogalta myös muutaman euron hintaisia minipakkauksia. Mineraaliposkipuna puolestaan ihastutti kovasti, ja haluankin siksi tuoda sen esille täällä blogissamme asti.Oma poskipunani on sävyä 643 - Peachy, joka on ylläri ylläri ihanan persikkainen sävy. Juuri tuollaista lämmintä mutta nuorekasta sävyä olenkin kaivannut, joten otin sen ilomielin vastaan muiden kylmien kiinteiden poskipunieni rinnalle. Sävy itsessään olisi hehkuttamisen arvoinen, mutta nyt haluan keskittyä runsaspigmenttisyyden hypetykseen. Siis vou!

Olen kyllä kuullut ja tiennyt, että mineraalimeikeillä saa aivan uudenlaista intensiteettiä meikkiin, mutta tämä oli ensikosketukseni mineraalimeikkien puutereiden ja peiteaineiden ulkopuolelle. Tuotetta tarvitsee aivan uskomattoman vähän ja silti sävy on selkeä. Väriä tulee helposti jopa liikaa, joten olen saanut muutaman kerran häivytellä persikkaisina helottavia poskia kabukilla, mutta oikean tatsin löytyessä, saa mineraaliposkipunalla aikaan todellä nättiä ja leikkisää jälkeä.


Mineraaliposkipunan inspiroimana on kyllä pakko alkaa vilkuilla mineraaliluomivärejä sillä silmällä, etenkin juhlakäyttöön, arkena kun turvaudun neutraaleihin sävyihin ja revittelen korkeintaan huulipunalla. Vaikka mistä sitä tietää, mistä itseni löydän vuoden päästä mineraalimeikkihurmoksessa?


Onko teillä kokemuksia mineraalimeikeistä muuten kuin puutereiden osalta?

- Ann-Christine -
Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä.


3 kommenttia

 1. Mulla on jäänyt kokeillut mineraalimeikeistä aikalailla puutereiden tasolle. En itse asissa tiedä, onko Boho Green Revolutionin meikkipuuteri mineraalimeikkiä. Bellapierrestä minulla on ollut puristepuuteri ja siitä oon kyllä tykännyt, varsin kätevä matkoilla.

  Poskipunat voisivat olla ihan hauskoja, mutta ne kuluvat omassa käytössä muutenkin niin hitaasti, niin en tiedä, jaksaisinko noin ikuisuustuotetta. :D Ja puristettu on aina nopeampi, se on fakta. Muutenkin aamuisin tulee aika kiireessä lopuksi heitettyä poskipunat naamaan, joten ehkä ihan hyvä, etteivät ole puuterimuodossa. Mutta aina toki voi kokeilla. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin poskipunat ovat (luomivärienkin tapaan) ikuisuustuotteita ja juuri sen takia olen nyt miettinyt, että pitäisi keskittyä entistä kovemmin siihen, että käytössä olisi vaikka pari-kolme nappivalintaa sävyjen suhteen. Saisi ainaisen poskipunametsästyken loppumaan ;)

   Meikkipohjan suhteen allekirjoitan tuon nopeuden, mutta en ole itse kokenut tätä mineraaliposkipunaa mitenkään merkittävästi hitaampana, sitä tulee kuitenkin levitettyä niin vähän ja ohuesti, ettei sitä tarvitse rakentaa samalla tavalla kuin mineraalimeikkipohjaa. Sen takia ei ainakaan kannata jättää testaamatta, jos muuten houkutaa! :)

   Poista
 2. Itsekin aloin käyttää poskipunaa vasta kun siirryin mineraalimeikkeihin, siinä se on jotenkin helpompi laittaa kuin normisti meikatessa. Ja saa todella helposti kevyen punan, jossa itse punan värillä ei ole edes hirveästi merkitystä. Olen kokeillut useampaakin sävyä ja käytän niin vähän ettei eroja juuri huomaa. =P

  Kun punaa käyttää vain vähän niin yksi pyörittely sutiin riittää moneksi päiväksi. Itse kopauten pienen pienen nökkösen punaa kanteen ja pyörittelen siitä sutiin (EMD:n puna ja viisto punasuti käytössä) ja poskille. Punaa tarvitsee lisätä sutiin ehkä kerran viikossa ja hyvin riittää. Loppua kohden vain suditaan enemmän kuin yksi veto kun puna rupeaa loppumaan. =)

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall