Sain vastikään Biodellyltä testiin liettualaisen Uoga uogan tuotteita, jotka vasta ilmestyivät Biodellyn valikoimiin. Marja marjaa tarkoittavan Uoga uogan takana piilee kaksi liettualaista äitiä, jotka aloittivat toiminnan valmistamalla tuotteita itselleen ja perheilleen, käyttäen puhtaita luonnon ainesosia. Uoga uogan kosmetiikkatuotteet valmistetaan edelleen pienissä erissä käsin Liettuassa, mikä on varsin ihailtavaa!

Sain itse testiin sarjan mineraalimeikkipuuterin, mineraaliposkipunan ja peitevoiteen. Kaksi muuta olivat ihan päteviä nekin, mineraalipuuteri aavistuksen turhan kimaltava omaan makuuni ja peiteainetta kannattaa lämmitellä hetken sormilla levittyvyyden parantamiseksi, mutta sävyiltään olivat oikein sopivia tällaiselle pohjoismaiselle vaalealle iholle. Jos joku teistä innostuu kokeilemaan mineraalimeikkipuuteria, saa Uoga uogalta myös muutaman euron hintaisia minipakkauksia. Mineraaliposkipuna puolestaan ihastutti kovasti, ja haluankin siksi tuoda sen esille täällä blogissamme asti.Oma poskipunani on sävyä 643 - Peachy, joka on ylläri ylläri ihanan persikkainen sävy. Juuri tuollaista lämmintä mutta nuorekasta sävyä olenkin kaivannut, joten otin sen ilomielin vastaan muiden kylmien kiinteiden poskipunieni rinnalle. Sävy itsessään olisi hehkuttamisen arvoinen, mutta nyt haluan keskittyä runsaspigmenttisyyden hypetykseen. Siis vou!

Olen kyllä kuullut ja tiennyt, että mineraalimeikeillä saa aivan uudenlaista intensiteettiä meikkiin, mutta tämä oli ensikosketukseni mineraalimeikkien puutereiden ja peiteaineiden ulkopuolelle. Tuotetta tarvitsee aivan uskomattoman vähän ja silti sävy on selkeä. Väriä tulee helposti jopa liikaa, joten olen saanut muutaman kerran häivytellä persikkaisina helottavia poskia kabukilla, mutta oikean tatsin löytyessä, saa mineraaliposkipunalla aikaan todellä nättiä ja leikkisää jälkeä.


Mineraaliposkipunan inspiroimana on kyllä pakko alkaa vilkuilla mineraaliluomivärejä sillä silmällä, etenkin juhlakäyttöön, arkena kun turvaudun neutraaleihin sävyihin ja revittelen korkeintaan huulipunalla. Vaikka mistä sitä tietää, mistä itseni löydän vuoden päästä mineraalimeikkihurmoksessa?


Onko teillä kokemuksia mineraalimeikeistä muuten kuin puutereiden osalta?

- Ann-Christine -
Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä.