SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


TERVETULOA

Tässä me olemme! Vasemmalla Jonna ja oikealla Ann-Christine.


Moikka ja tervetuloa uuteen Luonnonkaunis-blogiin! Blogin takaa löytyy kaksi luonnollisempaan kosmetiikkaan hurahtanutta iloista naista - Pastellipisaroita-blogia kirjoittava Ann-Christine, sekä Kaaosta ja Kukkamekkoja -blogista tuttu Jonna. Olemme kummatkin täpinöissämme uudesta yhteisestä blogistamme, sekä siitä, että pääsemme esittelemään aikaansaannoksemme teille. Mahtavaa, että olette täällä!

Mikä Luonnonkaunis-blogi sitten on? Se on teitä lukijoita, kosmetiikasta pitäviä ja/tai luonnollisuutta arvostavia varten perustettu sivusto, josta pääsette lukemaan kokemuksiamme luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvosteluja, meikkivinkkejä, sekä kaikkea muuta kauneuden ja hyvinvoinnin tavoitteluun liittyvää. Aitoa naisten hömppää, vaikka pyrimmekin jakamaan teille myös valtavasti asiaa. Yläpalkista löydät suurimmat kategoriat postauksille: kasvot, meikit, vartalo ja hiukset. Loput postauskategoriat löydät sivupalkista avattuasi tekstin.

Jotta blogi ei olisi aivan tyhjä aloitusvaiheessa, olemme siirtäneet pohjalle muutamia kummankin aiempia luonnonkosmetiikkaa käsitteleviä postauksia. Miten Jonnan iho koki muutoksen luonnonkosmetiikkaan siirtymisen jälkeen? Miten Ann-Christine sekoittaa itse mielestään maailman parhaan hopeashampoon? Mikä ihme on kukkaisvesi ja miten toimii paletista löytyvä mineraali-kulmaväri? Nämä ja monta muuta postausta odotta tutustumista.

Luonnonkaunis-blogia voit seurata bloggerin lisäksi, bloglovinin kautta ja facebookissa, jossa käynnistyy näillä näppäimillä myös ihana arvonta. Aivan lähipäivinä on myös tulossa postauksia esim. meikeistä, luonnollisista hajuvesistä, sävyttävästä päivävoiteesta, sekä tietenkin esittelyt meistä kirjoittajista. Seurata kannattaa siis ehdottomasti!


Toivottavasti viihdytte!

- Jonna & Ann-Christine -5 kommenttia

 1. Heippa! Kiva idea perustaa luonnonkosmetiikkaan keskittynyt blogi. Olen itse seurannut aiemmin Pastellipisaroita ja sitä kautta löysinkin tänne. Olen itsekin vähitellen hurahtamassa luonnonkosmetiikkaan. Uusin ostokseni on Bio Aroma 24h face cream. Oletteko kuulleet kyseisestä tuotemerkistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippa, että löysit tiesi tänne ja kiva kuulla sinunkin hurahtavan :) ! Tuo olikin ainakin minulle uusi tuttavuus, pitääpä tutustua! Oletko itse tykännyt?

   Poista
  2. Olen tykännyt! Todella rasvainen koostumus, joten kuiva iho tykkää. Kiireisinä aamuina olen käyttänyt meikin alla muuta rasvaa kun tuntuu ettei tuo Bio Aroma rasva ehdi imeytyä ihoon ennen meikkivoidetta.

   Poista
 2. Moikka!
  Päädyin tänne facebookista Biodellyn kautta ja vaikuttaa tosi kivalta tämä teidän bloginne! Palaan varmasti tänne vielä monesti lukemaan kokemuksia ja hakemaan vinkkejä. Paljon onnea uudelle blogille!

  Ps. Harmi, että kommentoidakseen täytyy olla kirjautuneena johonkin. Itse aika harvoin kirjaudun google-tililleni, mutta ehkäpä sen verran jaksan tehdä jos haluan jotain kommentoida. :)

  www.lily.fi/blogit/anna-k

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja kiva että tykkäät! No olipa hankalat asetukset päällä, kävin naksauttamassa sen pois. Jatkossa onnistuu kaikenlainen (myös anonyymi) kommentointi :)

   Poista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall