Iho ilman mitään pakkeleita.

Ihoni on tullut todella pitkän matkan päähän siitä, millaisessa kunnossa se oli aikoinaan ennen luonnonkosmetiikkaan ja kokonaisvaltaisempaan ihonhoitoon siirtymistä. Punoittaa se edelleen herkästi, mutta ei sentään jatkuvasti, epätoivoinen meikkivoidekierre on katkaistu ja epäpuhtauksien määrä on vähentynyt dramaattisesti.

En ole kuitenkaan siinä pisteessä, että viihtyisin jatkuvasti laittamatta iholle mitään ja pitkään luotinkin kevyempään mineraalimeikkipohjaan, mutta pintakuivuuteen taipuva ihoni ei koskaan oikein tottunut jatkuvaan kabukin pyörittelyyn, oletan, enkä meinannut millään päästä pintakuivuudesta eroon. Tämä on sinänsä vielä pieni mysteeri minulle, sillä olen aina kuullut ihon yleensä tottuvan mineraalipohjaan parissa viikossa, mikäli kuivuuttaa ensiintyy.

Otin ongelman puheeksi taannoisessa Ekovistan ja Biodellyn pop-upissa, ja minulle suositeltiin Mádaran sävyttävää voidetta saatesanoin yksi Mádaran myydyimmistä tuotteista. Sen kerrottiin olevan jotain kosteusvoiteen ja meikkivoiteen väliltä, tasoittavan ihon sävyä, mutta kosteuttavan. Voisi kuulemma toimia hyvin ihan pelkästäänkin vaikka kesällä, tai puuterin alla vuoden ympäri.

En tiedä miksi lopulta jänistin, mutta kaipa hieman säikähdin tuotteen hintaa ja riskiä siitä, ettei se olisikaan toimiva. Olen joskus kokeillut toista sävyttävää päivävoidetta, enkä silloin syttynyt lainkaan. Sattuipa sitten sopivasti, että Biodelly jakeli näitä pieniä pakkauksia hieman testerimielessä, ja pääsin kokeilemaan tuotetta rauhassa. Onneksi, sillä nyt olen aivan hullaantunut. Voide nousi heittämällä suosikkituotteideni joukkoon!


 Pelkkä sävyttävä voide pohjalla, sävy Moon flower.


Itselläni on ollut tämä pikkuruinen 15 millin pakkaus (jota ei valitettavasti enää saa) käytössä jo useamman viikon päivittäisessä käytössä, eli riittoisasta tuotteesta puhutaan. Se on koostumukseltaan hyvin kosteusvoidemainen ja levittyy yhtä helposti, jättäen ihon kosteutetun tuntuiseksi, eikä lainkaan meikatun oloiseksi. Se tasoittaa ihon sävyä ja peittää pienet virheet, mutta näyttää todella luonnolliselta. Tuoksu on levitysvaiheessa tyypillinen "mádaramainen", jonka itse yhdistän havuihin.

Itse laitan yleensä sävyttävää voidetta pohjalle ja päivästä riippuen sen päälle Flow kosmetiikan mineraalipuuteria, Lily Lolon Finishing powderia tai Laveran meikkivoidetta (ohuesti t-alueelle), sekä Lily Lolon peiteainetta silmänaluksille, hieman fiiliksen mukaan. Yhteistä päiville on kuitenkin se, että muu meikkipohja on keventynyt huomattavasti ja meikkihetkikin on lyhentynyt kestoltaan. Ja mikä parasta, pintakuivuus alkaa olla taltutettu. Olen oikeasti aivan myyty, ei puhettakaan että tästä olisi enää ihan helpolla paluuta.

Sävyjä tästä voiteesta on olemassa kaksi, oman tulkintani mukaan punertavampi/kylmempi Moon flower, sekä kellertävämpi/lämpimämpi Sun flower. Tuo Moon flower sopii kuulemma paremmin suomalaiselle vaalealle iholle, joten jos olet epävarma - valitse se! Ja muuten, voide löytyy Luonnonkaunis-blogin fb-sivuilla käynnissä olevasta arvonnasta, kannattaa käydä osallistumassa.


Huomaatteko eron ihossa? Oletteko testanneet tuotetta?

- Ann-Christine -
Postaus sisältää mainoslinkkejä.