SLIDER

HEI SINÄ

Tervetuloa Luonnonkaunis-blogiin! Täältä löydät kolmen luonnol-lisempaan kosmetiikkaan hurah-taneen naisen kokemuksia ja ajatuksia luonnonkosmetiikasta ja mineraalimeikeistä, tuotearvos-teluja, sekä asiaa luonnollisemman kauneuden ja hyvinvoinnin tavoittelusta.

Ihanaa, että olet täällä!


Luonnollinen arkimeikki


Arkimekkini on melkoisen luonnollinen, jonkun mielestä varmaan jopa tylsä. En ole koskaan oikein intoutunut käyttämään arkisin luomiväriä tai huulikiiltoa tai -punaa. Itseasiassa käytän juhlassakaan harvoin luomiväriä. Olen omaan silmään kauniimpi ilman. Huulipunaa sentään joskus käytän, ihan fiiliksestä riippuen, mutten edes joka kuukausi. Enemmän ehkä talvisin kuin kesäisin.

Oikeastaan ihan vahingossa lähes kaikki meikkini ovat Lily Lolon. Ensin ihastuin yhteen ja sitten toiseen, joten tuntui turvalliselta ostaa muutkin meikit Lily Lololta. Arkimeikkiini kuuluu Lily Lolon Peepo korjausväri, mineraalimeikkipohja, poskipuna, kulmaväri sekä ripsiväri. Kaikkein tärkeintä meikissä minulle on kaunis ja hehkuva pohja. Vaikka minulla peitettävää riittää, en kuitenkaan halua täysin peittävää meikkiä, sillä sellainen mielestäni väittää usein liian luonnottomalta. Lähtötilanne meikkiin on ylläolevassa kuvassa. Näppyjäkin enemmän minua häiritsevät maksaläiskät nenänpielessä ja ylähuulen yllä. Lisäksi tummat silmänympärykset kaipaavat peittoa. Nämä kun ovat molemmat hieman violetinsävyisiä, keltainen vastaväri häivyttää niitä hyvin. Niinpä aloitan meikkini Peepo:lla, jota pyörittelen silmien ympärille sekä maksaläskille. Tähän tarkoitukseen hyvin sopii Lily Lolon Baby Kabuki (kuten kuvasta huomaa, tämä on jo iäkäs, kun näyttää erilaiselta kuin nykyinen). Se on vielä vähän sellainen jämäkämpi kabuki, joten sillä saa helposti peitettyä. Siveltimissä pätee yleisestikin, että jämäkämmällä saa helpommin peittävämpää jälkeä ja pehmeämmällä kevyempää.


Peepo:n päälle levittelen Super Kabukilla Mineraalimeikkipuuteria. Super Kabuki toimii paremmin koko kasvoille levityksessä. Meikkipohjasta minulla on Blondie-sävy, joka on toiseksi vaalein neutraali sävy. Sävy valikoitui, koska se oli paras aloituspaketissa olleista sävyistä. Tummuusaste tässä on ihan oikea, mutta vielä parempi minulle saattaisi olla Warm Peach, joka on yhtä vaalea lämmin sävy. Lily Lololla on mielestäni todella hyvä sävyvalikoima. Kiva juttu on juuri tämä, että vaaleissakin meikkipohjissa on lämpimiä sävyjä. Usein ongelmaksi minulle muodostuu, että vaaleat ovat liian kylmiä. En kuitenkaan vielä ole raskinut Warm Peachia ostaa, kun tämä Blondie on kuitenkin aika hyvä, enkä viitsisi muuten hyvää meikkipohjaa poiskaan heittää. Onneksi meikkipohjista on pieniä testerikokoja myynnissä myös erikseen, joten voin vielä testata lämpimämmän sävyn ennen kuin ostan sen.

Erillistä peiteainetta minulla ei ole, vaan käytän siihen tarkoitukseen samaa meikkipohjaa. Siitä kun saa kerrostamalla hyvinkin peittävän. Pyörittelen vielä peitevärisiveltimellä toisen kerroksen näppyjen päälle ja huulien ylle maksaläiskiin. Halutessani voisin toki laittaa koko kasvoillekin toisen tai kolmannen kerroksen, mutta ainakin arkeen minulle riittää tällainen kevyesti peittävä pohja. On se kuitenkin melkoisen paljon parempi kuin lähtötilanne. Pohjan päälle suihkuttelen vielä kukkaisvettä, joka saa pienen pintakuivuuden katoamaan ja kiinnittää meikin. Tämän kun olisin tajunnut jo 10 vuotta sitten, olisin käyttänyt mineraalimeikkejä siitä saakka. Silloin nimittäin ne eivät tuntuneet sopivan talvikuivalle iholleni, muta tämä kukkaisvesikikka todella toimii.


Sitten laitan vielä kulmiin kulmaväriä. Tästä minulla on vaalein sävy, sillä yleensä kokoemukseni mukaan kaikissa ulkomaalaisissa meikkisarjoissa jo medium on kovin tumma. Katsottuani kuitenkin Ann-Christinen kauniita kulmia ei medium välttämättä olisi minullekaan liian tumma. Sitä varmaan siis kokeilen seuraavaksi. Kulmaväristä siis levitetään ensin viistopäisellä napakalla siveltimellä puuterimaista väriä kulmiin. Itse en edes enää muista, mistä olen siveltimeni ostanut, Ann-Christine vannoo Lily Lolon kulmaharjan nimeen. Sen jälkeen kulmiin laitetaan vahaa, joka viimeistelee ja kiinnittää värin. Sitten vielä silmiin vähän ripsiväriä ja poskille poskipunaa sävyssä Oh la la, ja luonnollinen arkimeikkini on valmis.


Millaisia meikkaajia te olette arkisin? Onko Lily Lolon tuotteet teille tuttuja?

-Jonna-

Postaus sisältää mainoslinkkejä


8 kommenttia

 1. Kiitos perusteellisesta selostuksesta :) Omat rutiinit kaipaisivat vähän uudistusta. En halua käyttää paljoa aikaa, mutta olisi kiva näyttää hyvältä. Siis luonnolliselta ja terveeltä. Mineraalimeikkejä olen käyttänyt, mutta Lily Loloa en ole kokeillut. Siveltimetkin pitäisi kyllä jo vaihtaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lily Lololla on kyllä hyviä siveltimiä. Tuo Super Kabuki on ihan lemppari. Pakko näin etukäteen jo vinkata, että perjantaina on tulossa toinen tosi hyvä mineraalimeikkisarja Suomeen myyntiin. Vinkkaan siitä heti täällä!

   Poista
 2. Lily Lolo ei ole itselleni sen tutumpi kuin muutama hassu muistikuva tuotekuvauksista. Mineraalimeikit ovat kiinnostaneet itseäni jo pitkään ja niitä pitäisi ehdottomasti kokeilla! Lily Lolon tuotteet vaikuttavat ennenkaikkea hyviltä, mutta jos sävyvalikoima on laaja, niin eihän siinä varmaan kauaa nokka tuhise :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kovasti mineraalimeikkejä. Itse testailin niitä eka kertaa jo joskus lähes 10 vuotta sitten, mutta silloin ne tuntuivat sopivan vain kesäsisin, eikä talvikuivalle iholle. Nyt tuolla kukkaisvesikikalla ne kyllä toimii kuivallekin. Onneksi sen nyt opin :) Lily Lolossa on kyllä tosi hyvä sarja. En ole vielä yhtään huonoa tuotetta niiltä testannut. Meikkipohja kestää tosi hyvin koko päivän kasvoilla. Pakko muuten vinkata, että perjantaina on tulossa Suomeen myyntiin toinen hyvä sarja, jossa on laaja sävyvalikoima. ;) Vinkkaan tännekin heti siitä.

   Poista
 3. Multa löytyy Lily Lolon peiteväri ja poskipuna, ei vaan kauhiana tuu niitä käytettyä. Arkena panostan meikkipohjaan, kulmakarvoihin ja aina pistän poskipunnaa, piristää kummasti :) Huuliin laitan silmämeikin mukkaan eli jos on tummempi silmämeikki niin vaaliaa kiiltoa/punnaa ja simppelin kissaeyelinerrajauksen pariksi soppii punahuulet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on ihanaa, kun ihmiset jaksaa panostaa arkenakin meikkiin. Just sellaiset kissasilmät punahuulien kanssa olis itsestäkin tosi kauniit, mutten arkena ehd/jaksa. Ehkä niitä silmiä pitäis vain treenata tarpeeksi, että oppisi tekemään nopesti :) Ja poskipuna kylä piristää kummasti. En joskus nuorempana käyttänyt ollenkaan ja voi sitä päivää, kun tajusin alkaa sitä käyttämään. Se todellakin viimeistelee luonnollisenkin meikin.

   Poista
 4. Lily Lololta tuli juuri markkinoille ihan oma meikkisuihke, joka kosteuttaa ja parantaa meikin kestoa: http://www.biodelly.fi/meikkivoiteet/1066-lily-lolo-makeup-mist-meikkisuihke-.html Tämä siis vinkkinä vaikka kukkaisvesi ajaakin (lähestulkoon) saman asian:o) T: Tanja/biodelly

  VastaaPoista

© LUONNONKAUNIS
Maira Gall