Tiedättekö sen eron, kun ostaa tuotteen koska tietää sen olevan supertehokas ja kun puolestaan ostaa jotain vain ahh-niin-ihanaa? Kenties hieman turhamaisia juttuja, joissa on sitä jotain, mikä piristää tai tekee arkisesta tapahtumasta silkkaa hemmottelua? Olen taas löytänyt pari sellaista ihastusta!

Aion nyt paljastaa jotain. Olen armottoman laiska sheivaamaan sääriä. Osittain koska sääret ovat vain harvoin näkyvillä, mutta osittain myös koska en vain muista! Totuttelen vieläkin tähän sheivaustarpeeseen, joka ilmeni oikeastaan vasta ensimmäisen raskausajan hormoniryöpyn seurauksena. Enkä tykkää! Mutta. Se tunne, kun saa pujottaa vasta sheivatut ja rasvatut sääret lakanoiden väliin. Siinä on syy, joka saa tämänkin lahopään muistamaan säärikarvojen ajelun ja jopa toteuttamaan sen.

Oikeilla tuotteilla iltaan saa mahdutettua rentouttavan hemmoteluhetken. Itselleni avainasemassa on tuolloin tuotteiden tuoksut, jotka nopeasti täyttävät höyryävän suihkutilan ja tyynnyttää mielen. Olenkin tällä hetkellä aivan hullaantunut uusista Benecosin tuotteista, aprikoosin ja seljankukan tuoksuisista vartalokuorinnasta ja -voiteesta, joiden karkkimaisen hedelmäinen tuoksu ihastuttaa joka kerta.

Kuorintavoiteessa synteettisten kuorintavoiteiden ympäristölle haitalliset mikromuovipalat on korvattu aprikoosin siemenillä ja mantelikuorijauheella, jotka kuorivat todella hellästi. Tuotetta voi huoletta käyttää useamman kerran viikossa, eli vaikkapa aina sheivauksen yhteydessä. Voide on geelimäinen ja rakeet näkyvät hauskasti geelin seasta. Kosteusvoide on puolestaan alkutuntumaltaan aika vetelää, mutta iholle levittäessä yllättävän täyteläisen tuntuista ja todella riittoisaa!

Kuorinta- ja vartalovoide ovat kummatkin muidenkin sarjan tuotteiden tapaan vegaanisia ja BDIH-sertifioituja, sekä sisältävät "Biomix"-luomuseoksen, joka  koostuu seitsemästä tarkoin valitusta luomuviljellystä kasviuutteesta: takiainen, nokkonen, lehmus, kehäkukka, mäkikuisma, villiruusu ja seljankukka (ekovista.fi). Koko uusi ihonhoitosarja on erittäin edullinen, kuten Benecosin tuotteilla tapana onkin. Esim. näillä tuotteilla on ekovistan verkkokaupassa hintaa 5,95e, kun taas jälleenmyyjillä tuote maksaa rapiat 8e.

Osa näistä ihanan tuoksuisista tuotteista olivat näköjään tilapäisesti loppu Ekovistalla (enkä ihmettele!). Niitä voi tilata esim. Biodellystä täältä*.

Ei ole sheivaus enää pakkopulla, vaan ihana tekosyy päästä hemmottelemaan itseään keskellä arkea.


Kuinka paljon tuotteen tuoksulla on teidän mielestänne väliä?

- Ann-Christine -
*mainoslinkki. Tuotteet saatu blogin kautta.