Nuorempana en koskaan tiedostanut olevani herkkäihoinen. Iän myötä olen kuitenkin huomannut, etten enää voi käyttää mitä tahansa kosmetiikkatuotteita, vaan ihoni ärsyyntyy helposti. Samoin ihoni on muuttunut kuivemmaksi, vaikka mustapäätkin sitä edelleen vaivaavat. Erityisesti talvisin ihoni meinaa muuttua kovin pintakuivaksi.

Mádara-rakkauteni aloitti taivaallisentuoksuinen DD Pihlajavoide. Sitä käyttää meillä ihan koko perhe, jopa Urho, joka ei yleensä rasvojen tehoihin usko. Kun kuulin, että siitä on tulossa herkän ihon versio Nokkosvoide, odotin sitä innoissani. Olinpa siis kovin iloinen, kun sain voiteen ja sen kasvosuihkekaverin Natural Goods Companylta testiin.Toisaalta vähän pelkäsin, voisiko Nokkosvoide pärjätä Pihlajalle. Se kun tuntuu olevan täydellinen melkein mihin tahansa. Nokkonen kuitenkin pisti paremmaksi. Vaikka rakastan Pihlajavoiteen tuoksua, Nokkosvoiteen miedompi, hieman ruohoinen tuoksu taitaa pitkässä juoksussa olla vielä ihanampi. Miedomman tuoksun lisäksi Nokkosvoidetta on myös kivempi käyttää Annilla. Lisäksi se hieman ohuemman koostumuksen vuoksi sopii vielä paremmin myös kasvoilleni niihin kaikkein.

Käytän Nokkosvoidetta kasvoille öisin, jos niissä on kovin kuivia kohtia. Lisäksi käytän tätä jakavoiteena. Urho tässä muutama päivä sitten juuri kommentoikin, miten minulla ei ole yhtään kovettumia jalkapohissani. Nokkonen on siis tehnyt tehtävänsä. Lisäksi käytän voidetta huuliin, kaikkiin vartalon kuiviin röhelöihin ja jopa Annin kovin herkkiin poskiin. Aivan ihana Nokkosvoide on käsivoiteena, sillä se imeytyy nopeasti ja siitä jää käsiin hyvä tuoksu.

 
Kostetuttava nokkossuihke sisältää nokkosen lisäksi aloe veraa, joten se on paitsi kosteuttava, myös rauhoittava. Tätä voi käyttää puhtaalle iholle sekä meikin päälle. Itseasiassa suihke sopii hyvin kuivalle iholle asettamaan mineraalimeikin kauniisti paikoilleen. Minä tykkään suihkutella tätä pitkin päivää kasvoilleni. Lisäksi tällä viikolla vihdoin tajusin, että tätähän voi käyttää myös vartalolle. Vaikka rakastan hoitaa kasvojani, olen melkoisen laiska käyttämään vartalovoiteita. Tämän viikon olen testannut suihkutella tätä aamuisin vartalolleni ja iho tuntuu heti kosteutumalta. Lisäksi suihke virkistää ihanasti sellaisina suihkuttomina aamuina, sekä töissä pyräilymatkan jälkeen. Rauhoittipa tämä jopa säärieni ihon eilen karvojen ajelun jäljiltä.

Melkoisia monitoimituotteita siis molemmat nokkostuotteet! Luulen, että talven lähestyessä ja ihoni muuttuessa kuivemmaksi tulen vain rakastumaan näihin enemmän ja enemmän. Joko olette Mádaran nokkostuotteita kokeilleet?


-Jonna-
 
Tuotteet saatu blogin kautta.
Postaus sisältää manoslinkkejä.