Minun on ihan pakko vielä hehkuttaa Madaran pihlajavoiteita. Oikealta nimeltäänhän ne ovat Daily Defence Cream ja Daily Defence Body Butter, mutta ihanan tuoksunsa vuoksi me kutsumme niitä pihlajavoiteiksi. Niiden nimestä saa myös muodikkaan DD-lyhenteen, mutta ne eivät ole verrattavissa muihin tuplakirjain-voitaisiin, sillä ne eivät ole millään lailla meikkituotteita.


Daily Defence -voiteet todella sisältävät pihlajanmarjaa, joka on todella vitamiinipitoista. Sen tuoksu olikin ensimmäinen asia, johon voiteissa rakastuin. Daily Defence Creamissa on lisäksi kosteuttavaa sheavoita. Yhdessä ne suojaavat ihoa auttaen sitä säilyttämään oman suojamekanisminsa ja pehmeytensä.  

Daily Defence Cream on todellinen joka paikan voide. Purkki suosittelee käyttämään voidetta käsiin, kyynärpäihin, huuliin ja koko vartalolle. Käsiin tämä onkin aivan ihana! Voide pehmittää kädet todella hyvin, imetyy melkoisen nopeasti ja jättää käsille tietysti ihanan tuoksun. Muutenkin levittelen voidetta kaikkiin kuivan karkeisiin kohtiin, ja se pehmittää karheuden nopeasti. Olen laittanut voidetta jopa kasvoilleni kuivimpiin kohtiin parina yönä ja siihenkin voide on toiminut loistavasti. Ehkä en ihan koko kasvoilleni melko paksua voidetta laittaisi - ainakaan näin kesällä, talvella saatta olla ihan toinen tilanne.

Kaikkein eniten meillä rakastetaan DD Creamia jalkavoiteena. Tykkään pitää jalkani pehmeinä rasvaamalla ja tämä on kyllä yksi parhaista voiteista siihen tarkoitukseen. Se pystyy lähes ihmeisiin, sillä se on pehmittänyt jopa Urhon jalkoja, jotka ovat ihan kauheassa kunnossa. Hän on jopa itse sanonut, että tämä on ensimmäinen rasva, joka toimii. Tuoksu ei tietysti ole kovin miehekäs, mutta eipä se tuoksu sieltä jaloista minnekään yllä.


Ihastuttuani Daily Defence Creamiin minun oli pakko tilata myös Daily Defence Body Butter. Siinä on pihlajanmarjan kaverina kaakaovoita, joka tekee ihosta todella pehmeän. Voide ei ole kaikkein mukavin levittää, sillä se muuttuu melko nopeasti iholla nahkeaksi. Sitä onkin parasta levittää pieni määrä kerrallaan yhteen kohtaan ja siirtyä sitten seuraavaan. Tätä pientä vikaa lukuunottamatta Body Butter on aivan ihana. Se kosteuttaa todella hyvin ja iholle jää tietysti ihana tuoksu.

Onko Mádaran pihlajavoiteet jo teille tuttuja?

-Jonna-
Postaus sisältää mainoslinkkejä