Kirjoitin loppukesästä postauksen peilikaapin hiteistä ja flopeista, jossa mainitsin mm. Weledan mantelisen kosteusvoiteen herkälle iholle. Olen kokeillut jo useampaa luonnonkosmeettista kosteusvoidetta, joihin olen ollut oikein tyytyväinen, tykästynytkin. ne ovat olleet hintaluokkiinsa nähden mainioita. Sitten sain syntymäpäivälahjaksi tämän ja kyllä huomasi, että pompattiin hintaluokassa tuplalukemiin.Minulla on pintakuiva sekaiho, herkkä sellainen, jolla taipumusta punoittaa ja hilseilläkin, mikäli tilanne pääsee oikein pahaksi. Tämä mantelivoide on tuntunut niin hemmottelulta, ettei ole tosikaan. Se levittyy pehmeästi ja kevyesti, ja imeytyykin nopeasti. Herkkänenäiseltä myös suosittelut tuoksun osalta, joka on hienovarainen ja miellyttävä. Voiteesta erottaa samantien mantelimassasta tutun tuoksun.
Voide tuntuu iholla todella miellyttävältä ja allekirjoitan rauhoittavan tunteen. Se myös kosteuttaa hyvin, mutta oma kosteutusta talviaikaan janoava iho ei kyllä ihan pärjäisi tälläkään voiteella vuorokauden ympäri (edit: tästä lotionista on näköjään olemassa myös täyteläisempi cream-versio, joka menee samantien kokeiluun!). Sen tuntuma on siitä huolimatta niin omaa luokkaansa muihin kokeilemiini, että oikein hirvittää ajatella, että tämä loppuu pian. Tämän loppumiseen liittyy kuitenkin yksi hyvä puoli ja se on pakkauksen kierrätettävyys; tuubi on alumiinia ja siten kierrätykseen sopivaa. Muovikorkki menee tietenkin polttokelpoiseen jätteeseen, mutta on tämä silti parempi vaihtoehto, kuin täysin muovinen putilo.


Ja kun alussa mainitsin tämän olevan tuplasti kalliimpi kuin aiemmat voiteeni on mainittava että kyllä, ostaisin tätä siitä huolimatta itselleni jatkossakin. Olen yllättynyt voiteen riittoisuudesta ja siitä, että tällä mennään edelleen toisen voiteen rinnalla, vaikka tuubi onkin ollut käytössä yli puolivuotta ja se ei ole kuitenkaan kuin 30ml kokoinen!Weleda oli merkkinä minulle ennestään nimenä tuttu, mutta mitään tuotetta en ole jostain syystä saanut ostettua itselleni. Tästä jäi kuitenkin tosi hyvä mieli, enkä ihmettele yhtään, että Weleda on yksi tunnetuimmista luonnonkosmetiikkamerkeistä.

Onko Weleda teille tuttu merkki? Suosikkituotteita?
- Ann-Christine -